Verwelkom het nieuwe jaar met groei en verbinding

Bij het begin van het nieuwe jaar beginnen we allemaal met een schone lei, en vaak met dromen, wensen en verlangens voor de komende maanden. Maar wat heb je echt nodig, zowel als ondernemer als op persoonlijk vlak?

Ik deel graag mijn visie met je.

Als ondernemer vorm jij de basis van je bedrijf, dus het is belangrijk dat je je goed voelt en authentiek kunt zijn. Voor mij zijn dat drie essentiële aspecten:

Gedachten: Wat je gelooft, kun je manifesteren. Als je niet gelooft dat succes voor jou is weggelegd, wordt het een uitdaging. Investeer in een groeimindset en omring jezelf met mensen die je hierin kunnen ondersteunen. Zie kansen en mogelijkheden, verschuif van angst en te kort naar liefde en overvloed.
Lichaam: Je lichaam vormt de basis. Sta je stevig, of voel je je futloos en zorg je niet goed voor jezelf? Luister naar de signalen van je lichaam. Het slaat alle emoties op, dus als je stress laat opstapelen, loop je het risico ziek te worden of erger nog, een burn-out te krijgen. Onderhoud de connectie met je hart. Ondernemen vanuit het hart zorgt voor een vlottere ervaring. Want als je alleen vanuit je hoofd leuke ideeën uitwerkt, maar het niet echt voelt, kom je niet vooruit. Hoe staat het met jouw connectie met je lichaam en hart?
Bedrijf: Als je aan de slag gaat met de bovenstaande punten, kan je bedrijf echt groeien. Niet vanzelfsprekend, natuurlijk. Als ondernemer moet je je bedrijf leiden. Werk met een goede strategie, heldere doelen en een actieplan. Ga ervoor en vermijd verspilling van kostbare tijd door uitsluitend IN je bedrijf te werken. Als je het gevoel hebt dat het te veel wordt, overweeg dan taken uit te besteden. Het brengt rust en ruimte, zodat je je kunt richten op waar je bedrijf echt om draait. Je bent immers je bedrijf gestart vanuit passie, vergeet dat niet!

En dan nog iets, je hoeft het niet alleen te doen dus maak verbinding met gelijkgestemde ondernemers. Laten we samen kennis delen, leren, nieuwe kansen creëren en groeien door inspirerende connecties aangaan door te netwerken en/of aan te sluiten bij een van de geplande intervisie sessies.

Daarbij nodig ik je graag uit voor de volgende events:
Netwerk events:
Woensdag 7 februari, 09.30-12.30u, PLEK17, Milsbeek
Vrijdag 16 februari, 09.30-12.30u, BiotaHuis, Putten

Intervisie sessies:
Woensdag 21 februari, 09.30-12.30u, BiotaHuis, Putten
Vrijdag 23 februari, 09.30-12.30u, ‘T Raam, Oeffelt
Thema: Authentieke positionering. Het verkennen van strategieën voor het opbouwen van een sterke identiteit voor zowel persoonlijk als zakelijk succes, met een focus op het aantrekken van de juiste doelgroep en het behouden van authenticiteit.

Wat maakt het uniek?

Netwerk event: Een vernieuwende vorm van netwerken, waar interventie en een holistische benadering je verder zullen brengen. Door de kleinschaligheid (max.15p) wordt het gemakkelijker om verbindingen te leggen en contact te maken met gelijkgestemden. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om inzichten op te doen die je ondersteunen op je ondernemersreis.

Intervisie Sessies: samen gaan we brainstormen en werken aan de groei van je business. Het delen van ideeën en het bespreken van uitdagingen met anderen kan je veel verder brengen. Een kans om waardevolle inzichten te verwerven gelijkgestemde professionals. De kracht hiervan is dat je in korte tijd veel meer vooruitgang kunt boeken dan wanneer je het in je eentje zou proberen. Resultaten worden veel sneller behaald. Dit alles vindt plaats in een kleine groep van maximaal 6 ondernemers op een inspirerende locatie.

Meld je aan!

Laten we samen groeien! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Wil je meer weten over mijn holistische benadering en verbondenheid? Luister dan mijn podcast.