Holistisch netwerk event

Sluit je aan bij een vernieuwende vorm van netwerken, waar interventie en een holistische benadering je verder zullen brengen in je ondernemersreis.

.

Lees meer

Workshop

"Align & Design:

Ontdek Jouw Pad en Creëer Jouw Toekomst"


Lees meer

PassiePulse sessie

Laat je ideeën vrijkomen en geef ze de aandacht die ze verdienen met de PasssiePulse sessie.

Lees meer

Holistisch netwerkbijeenkomst

"Netwerkbijeenkomsten zijn leuk, maar ik spreek slechts met een klein deel van de groep, wat me teleurgesteld achterlaat".

Wat ik vaak hoor ik, en ik heb het zelf ook ervaren, dat het lastig is om alle ondernemers te spreken tijdens een netwerk vanwege de drukte. Hierdoor eindig je de bijeenkomst met hopelijk enkele waardevolle contacten en daar blijft het dan bij.

Algemene netwerkbijeenkomsten hebben tal van verschillende ondernemers, waardoor je niet met iedereen een connectie voelt.

Mijn doel is dat wanneer je deelneemt, je er meer waardevolle contacten aan overhoudt en daarnaast ook naar huis gaat met nieuwe inzichten die je helpen bij je ondernemersreis.

Dit holistische netwerk met een intervisie touch belooft een onvergetelijke ervaring te worden. En ik hoop je hier te mogen ontmoeten. De locatie zelf is al de moeite waard. Het haalt je uit je comfortzone, en we weten dat groei niet schuilt in comfort, zelfs als het wat ongemakkelijk voelt.

 

Wat kun je verwachten?
Je komt aan in een omgeving waar je je direct al thuis voelt, en
waar je warm wordt ontvangen met een sprankelend drankje. Hier kun je je voorbereiden op een bijzondere bijeenkomst en volledig verzorgd, met heerlijke hapjes en lekkernijen uit een 'pure' keuken. Natuurlijk zijn er ook koffie, thee en verschillende andere drankjes beschikbaar. De bijeenkomst zal je doen eindigen met niet alleen mooie contacten maar ook nieuwe inzichten. Je mag ervan uitgaan dat het je ondernemingsreis zal verrijken.

Sluit je aan bij andere inspirerende ondernemers, deel je verhalen, vind inspiratie en ontdek hoe je wellicht iets waardevols voor elkaar kunt betekenen.

Tickets
Klik hier
om naar agenda te gaan.

Zie onderstaande foto's voor een sfeerimpressie. 

Workshop/Masterclass

"Align & Design: Ontdek Jouw Pad en Creëer Jouw Toekomst"

Nodig jezelf uit voor een unieke reis van zelfontdekking en creativiteit

Sluit je aan bij deze exclusieve masterclass waar we de wereld van Human Design verkennen en vervolgens onze inzichten omzetten in een visueel werk. (visionboard)

Ontdek jouw unieke blauwdruk en leer hoe je deze kunt gebruiken om meer in lijn te leven met wie je werkelijk bent. Laat je inspireren en maak verbinding met gelijkgestemden terwijl we samen stappen zetten naar een leven vol authentieke vervulling.

Met een kleine groep van maximaal 8 vrouwelijke ondernemers gaan we samen aan de slag.

Programma:

  • Start met een korte kennismaking
  • De wereld van Human Design (spreekster: Auke Janssen)
  • Inspirerende oefening en contact maken met je doelen, dromen en verlangens
  • Aan de slag met het creëren van jouw persoonlijke visionboard
  • De resultaten worden gedeeld, en de dag wordt afgesloten met een sprankelend drankje.

Dit alles geheel verzorgd op een inspirerende locatie, incl. koffie/thee, sap en een hapje. All-in met canvasboard, tijdschriften en materialen.

Tickets
Koop hier je ticket voor de volgende editie.

PassiePulse Sessie

Laat je ideeën vrijkomen en geef ze de aandacht die ze verdienen met de PassiePulse sessie. Sluit je aan bij gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Samen brainstormen we en werken we aan de groei van jouw business, of het nu gaat om het ontwikkelen van een onlinetraining, het lanceren van een product, het schrijven van een e-book, teamuitbreiding, of het creëren van meer werk-privébalans. Bereik resultaten sneller in een inspirerende setting.

 

Verschil met Netwerken:

Het verschil van PassiePulse Sessie of een netwerksessie is dat je niet bij elkaar komt om nieuwe connecties te maken, maar om echt met elkaar mee te denken, kennis te delen, elkaar motiveren en te stimuleren. Maak werk van je plannen en meld je aan!

Agenda Workshop

Sorry, we konden geen berichten vinden. Probeer andere zoekterm(en).

Deze deelnemers gingen jou voor

Linda Social Noot

Een heerlijke ochtend! Op een prachtige plek, leuke en waardevolle gesprekken gevoerd met vrouwelijke ondernemers. De sfeer voelde heel vertrouwd, omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten. De een is misschien wat verder dan de ander, maar we weten allemaal hoe het ondernemen werkt of juist niet werkt. Een mooi event om een aantal keren per jaar bij aan te sluiten.

Alice Isorropia

Fijne en inspirerende mensen te ontmoeten. Waar je over je bedrijf kan hebben, misschien ander inzichten kan krijgen.
En misschien wel leuke contacten eraan overhouden, wie weet een aanvulling op je bedrijf of je eigen groei. 

Marieke MaVe Atelier

Perfecte locatie, fijne ruimte en heerlijk eten. Leuke, lieve vrouwen ontmoet en met veel positieve energie weer thuisgekomen. Nicole heeft het hartstikke goed gedaan. Warme, goede vibe, niet ongemakkelijk. De goodiebag was echt een leuke toegevoegde verrassing. 

Auke Fika voor jou!

Wat een leuke, inspirerende middag met allemaal vrouwelijke onderneemsters. Waardevolle gesprekken en omdat het ondernemerschap soms eenzaam kan zijn, heel fijn om samen te kunnen sparren onder het genot van een hapje en drankje. 

Marye Marye Rietman Video Contentcreator

De netwerkbrunch was heel leuk opgezet, lekker luchtig en superleuke mensen mogen ontmoeten. Nicole weet als geen ander hoe ze dit neer moet zetten. Ik zou zeker een volgende keer aansluiten! 

Linda

Gisteren was ik bij de eerste Buisness Brilliance bijeenkomst van Nicole. Alles was tot in de puntjes geregeld, een toplocatie bij plek 17 in Milsbeek met een heerlijke verzorgde lunch.  Wat deze bijeenkomst echt onderscheidde, was de samenstelling van de deelnemers. Een diverse groep inspirerende vrouwen, elk met hun eigen unieke verhalen en successen, veroorzaakt een atmosfeer van empowerment en positiviteit. Ik zal er vaker bijzijn, heb er veel inspiratie opgedaan. Tot de volgende Brilliance.

Christ’l Ontwerp van C

Het was een leuke gezellige bijeenkomst, ik heb leuke en interessante onderneemsters leren kennen en mooie gesprekken gehad. Mooie locatie met heerlijk eten! 

Susan De Minimaliseer Coach

Vind het een ontzettende waardevolle bijeenkomst met mede impactonderneemsters die ondernemen vanuit passie. Heel mooi hoe Nicole dit allemaal samenbrengt en een fijne sfeer creëert. 

Cindy Vos Events

Ik vond het een super goed georganiseerde netwerkbijeenkomst met een groot gevoel voor verbinding. Superleuke locatie waar je in ieder deel van het jaar mooie dingen kan doen. 

Natasja Dik-Guliker BiotaHuis

Nicole straalt niet alleen passie uit, maar haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze brengt (vrouwelijke) ondernemers samen met een enorme dosis energie en enthousiasme, waardoor iedereen geïnspireerd raakt.

Dimphy Vullings Health Coach & Massage

Wat een superleuke netwerkbrunch, met leuke gelijkgestemde onderneemsters. De locatie was top en alles was goed geregeld! De sfeer was fijn, gezellig en heel open. Nieuwe leuke en lieve onderneemsters mogen ontmoeten. Ik ging naar huis met positieve energie en als extraatje nog een écht goed gevulde goodiebag. 

Karline Studio Karline

Wat was het een fijne en geslaagde, gezellige middag en heerlijke brunch! Ik heb ervan genoten en leuke interessante onderneemsters ontmoet! In de toekomst zal ik zeker nog eens aansluiten.

Marleen

Het was een bijzonder en inspirerende middag met mooie gesprekken die ik meeneem de komende tijd! 

Angelien Gezondsheidscoach

Op een mooie en ontspannen locatie netwerken met inspirerende ondernemende vrouwen, die elk unieke en waardevolle inzichten deelden. Ik heb informatie ontvangen die zowel in mijn zakelijke als persoonlijke leven van waarde kunnen zijn. De middag was een groot succes en ik ging met positieve energie en een voldaan gevoel weer naar huis. 

Manon Zuiver en Puur Praktijk

Ik vond het een supermooie en fijne bijeenkomst. Met een leuke groep vrouwelijke ondernemers. Een sfeervolle locatie, heerlijk eten en verrassende opdrachten tussendoor. Nicole is een top gastvrouw met oog voor detail. En weet iedereen zich welkom te laten voelen. Absoluut voor herhaling vatbaar.