Aanbod

Virtueel (personal) assistent

Virtueel (Personal) Assistent

Ben je een ambitieuze ondernemer en op zoek naar ondersteuning en ontwikkeling en ben je op zoek naar een intensieve en verbindende samenwerking? Dan kun je mij inhuren als jouw Personal Virtual Assistant. Ook voor ondersteuning van terugkerende werkzaamheden ben ik de geschikte VA voor jou!

Wat kun je zoal uitbesteden? agenda- en e-mailbeheer, emailmarketing, planning en organisatie van evenementen.

Nics Business Support - website.jpg-3

Creatieve diensten

Ben je een drukbezette ondernemer en op zoek naar ondersteuning op creatief vlak? Dan kun je mij inhuren als jouw creatieve VA.

Grafische content zoals social media templates, creëren/maken E-books, checklisten en presentaties, social media beheer, teksten en content schrijven, schrijven van blogs, nieuwsbrieven en content

1:1 advies en begeleiding

1:1 advies en begeleiding

Dankzij mijn ervaring als VA en de lessen die ik heb geleerd tijdens het werken met mijn klanten, heb ik mezelf op persoonlijk en professioneel vlak enorm kunnen ontwikkelen. Het geeft me diepe voldoening en enorm veel energie om te doen wat ik doe. En deze passie deel ik graag samen met (startende) ondernemers, om hen te inspireren en te laten zien welke voordelen het met zich meebrengt als je jouw bedrijf kunt runnen in een staat van rust en flow, zonder touwtrekken of duwen.

Ik begrijp als geen ander dat het een enorme uitdaging kan zijn wanneer je je onzeker voelt, twijfels hebt en je angstig voelt, want er komt veel op je af. Het zijn die innerlijke stemmen, je ego en denkpatronen, die je belemmeren. Je voelt dat je vastloopt in inspiratie en zichtbaarheid. Maar tegelijkertijd voel je ook die sterke drang om van je bedrijf een succes te maken, alleen lijk je ergens vast te zitten.

Laat me je dit zeggen: ga voor wat je echt wilt en volg je hart en intuïtie, want alles waar je naar verlangt, kun je bereiken. Ik ben hier om je te ondersteunen en begeleiden op jouw weg naar succes. Samen kunnen we die obstakels overwinnen en jouw volle potentieel realiseren!

Ontdek jouw weg naar groei en impact als ondernemer. Het is begrijpelijk dat je soms het gevoel hebt dat je vastzit, worstelt en onzeker bent over je aanpak. Maar ondernemen kan ook een ervaring zijn van rust, vertrouwen en flow.

Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een strategie is die perfect past en dat het essentieel is om te handelen vanuit je intuïtie en je niet te veel bezig te houden met wat anderen denken.

Om je te ondersteunen in je persoonlijke of zakelijke groei, bied ik 1-op-1 sessies van een uur gedurende 8 weken aan. Naast de waardevolle sessies krijg je ook praktische tools en checklists tot je beschikking. Bovendien kun je mij dagelijks vragen stellen via WhatsApp en je krijgt toegang tot een besloten WhatsApp groep waarbij je ook kunt sparren met andere ondernemers.

Om ervoor te zorgen dat we een goede match zijn, beginnen we met een intakegesprek om te kijken of het goed aanvoelt. Momenteel bied ik een speciale prijs van €599 in plaats van €720 aan, en betaling in termijnen is mogelijk.

Laten we samen next level gaan!

Ontgrendel je potentieel door een beperkende mindset te transformeren. Ik bied ondersteuning bij het cultiveren van een sterke ondernemersmentaliteit, zodat je je doelen kunt verwezenlijken.

Gedurende onze drie weken durende 1:1-sessies ontvang je dagelijkse opdrachten en checklists om je mindset te veranderen. Daarnaast profiteer je van handouts en WhatsApp-ondersteuning.

Deze holistische aanpak zal je leven verrijken met meer balans, innerlijke rust, vertrouwen, uitdaging en voldoening. Voordat we aan de slag gaan, plannen we een intakegesprek om te beoordelen of we goed bij elkaar passen.

Je betaalt nu slechts €99 in plaats van €249.

Laten we samen jouw potentieel ontdekken!

Marye Rietman
Marye Rietman Videografie

De samenwerking met Nicole heb ik als heel fijn ervaren. Ze is echt een fijne support in je bedrijf. Ze kan stategisch meedenken in o.a het maken van content en voelt goed aan wat je nodig hebt en ziet kansen. Voor een ondernemer is Nicole zeker aan aanwinst om mee te werken. Aanrader!!

Marye Rietman - Videografie

Geert Reitzema
Geert Reitzema Reitzema Coaching

Ik leerde Nicole kennen via Stephanie Schwab die al gebruik maakte van haar diensten.

Na een leuk en verhelderend kennismakingsgesprek zijn we begonnen aan de samenwerking.

Nicole is naast een gezellige gesprekspartner ook een gedreven en creatieve duizendpoot die echt veel werk uit je handen neemt. Ik ben dan ook meer dan dik tevreden over de samenwerking.

Nicole denkt met je mee, geeft tegengas maar komt ook met verrassende invalshoeken. Om een lang verhaal kort te houden, ik kan Nicole van harte aanbevelen, het scheelt je zo veel tijd en hoofdpijn! Gewoonweg een geweldige virtuele assistent.

Geert Reitzema - Reitzema Coaching

Asha en Sabrina
Asha en Sabrina Vinas-Santi

Wij van Vinas-Santi hebben gebruik gemaakt van de creatieve diensten van Nicole. Zij kan heel goed aanvoelen wat je nodig hebt ze denkt met je mee en komt met ideeën en tips. Wij als massagesalon zijn heel dankbaar dat zij ons zo goed geholpen heeft. Nicole is echt een aanrader vriendelijk behulpzaam en creatief.

Asha en Sabrina

Fé van Megen
Fé van Megen Coaching

Nicole is een fijne en professionele VA die snel te werk gaat. Als ik een opdracht klaarzet, is die vaak in binnen een dag klaar. Het contact gaat via Trello en dit is heel overzichtelijk. Nicole is een heel warm persoon en oprecht geïnteresseerd in hoe het met je bedrijf en jouzelf gaat. Dit maakt de verbinding tussen ons sterk en werken we fijn samen! Liefs, Fé van Megen

Christel Pol
Christel Pol Psychodynamisch Therapeut

Nicole, is meedenkend, creatief en gedreven in wat ze doet! Wat ze doet, doet ze met veel plezier!
Dat maakt dat het super is om met Nicole samen te werken..
Nicole is trouw en houd zich aan haar afspraken, ik ervaar haar als een rechterhand en iemand met twee linkerhanden haha
kortom ga een sparring sessie met haar aan of ze wat voor je kan betekenen. 

Mariska van der Heiden
Mariska van der Heiden Holistisch Coachingpraktijk Bliss

Nicole kwam nog niet zo lang geleden op mijn pad. Ze kwam precies op het juiste moment. We plande een zoomcall in en het klikte meteen. Nicole is heel rustig en geeft op een hele warme en natuurlijke manier feedback. Denkt echt mee met mijn business en mijn groei. Nicole groeit lekker met me mee en ik dank haar enorm voor alles wat ze doet. Liefs Mariska

Stephanie Schwab
Stephanie Schwab The Story Continues

Nicole was nog maar een kleine twee weken voor mij bezig op de socials en vanaf de dag dat ze is begonnen heb ik elke dag een brede glimlach op mijn gezicht. Ik ben helemaal niet zo van de Facebook en Instagram want ik kan er helemaal niet mee overweg en daarnaast is de regelmaat lastig voor mij. In aanvulling van de informatie en haar eigen initiatief plaatst zij berichten over mij, de dingen die ik doe, en de events. Met als resultaat, volgers op Insta zijn met 100% gestegen, mijn klantenlijst groeit en ik krijg inmiddels al aanvragen voor consulten via mijn website. Dit had ik nooit kunnen bedenken! De samenwerking met haar voelt als een vriendin maar kan op haar manier goed aangeven wat er nodig is. Ik ben echt super blij met haar! Liefs Stephanie

Eugene Valentijn
Eugene Valentijn ACMKC - Eigenaar Verandermanagement programma's en gedragsanalyses

Als expertisecentrum en organisatie merkten wij al snel het verschil wat jij met Nic’s Business Support brengt. Dat gaat zeker zijn vruchten afwerpen! Heel fijn om met jou samen te werken. Op naar een mooie toekomst!

Monique Peters
Monique Peters Monnies Mind

Vanaf het eerste moment dat ik met Nicole contact had wist ik dat zij de dame voor de job zou zijn. Ze is enthousiast, lief, denkt mee maar vooral ook erg goed in het werk! Ze ontzorgt echt en levert kwaliteit. Elke ondernemer heeft soms de behoefte om zaken uit te besteden en daarvoor ben je bij Nicole aan het juiste adres. Bij een volgend vraagstuk, schakel ik haar zeker weer in!

Monique Peters – Monnies Mind

Wat levert onze samenwerking op?

Structuur, rust & orde

Ik weet precies wat jij nodig hebt om jou op afstand te ondersteunen en jouw zaken te regelen, structureren en organiseren. Ik denk graag met je mee wat je nodig hebt en waar ik je gaandeweg kan ondersteunen bij bijvoorbeeld evenementen of het organiseren van bijeenkomsten. Ook bij een project ben ik de schakel tussen personen binnen en buiten de organisatie. Ik kan hierbij goed het overzicht bewaken en kan eenvoudig switchen tussen werkzaamheden.

Focus & groei

Door jou te ontzorgen kan jij je focussen op zaken waar jij energie van krijgt. Dit biedt ruimte voor creativiteit, vernieuwing en professionaliteit. Randzaken staan niet meer op jouw to-do lijst. Deze neem ik uit handen voor jou. Door jouw focus te leggen op waar jij goed in bent, maak je groei van jouw onderneming mogelijk. Dit alles regel ik vanuit mijn eigen digitale werkplek! Het maakt het mogelijk om via internet en de Cloud samen virtueel in programma’s en documenten te werken. Hoe handig is dat!?

Betrokken & flexibel

Ik denk ook graag mee in vraagstukken. Wil je sparren of even bijpraten? Dan kan dat ook met mij. Ik ben gewend om op afstand te werken en toch nauw betrokken te zijn bij jouw bedrijf. Nog een voordeel van mijn flexibele inzet: Je hoeft mij niet in dienst te nemen, maar ik ben wel onderdeel van jouw onderneming. Door regelmatige online contactmomenten blijven de lijnen kort en blijf ik betrokken. Dankzij mijn flexibiliteit pas ik mij snel aan bij veranderende omstandigheden.

Ik ben goed in bewaken, structureren, organiseren/plannen, contact leggen en verbinden. Kortom: alles in goed banen leiden.