Nicole van Leeuwen, jouw VA!

Al jaren ben actief in verschillend ondersteunende functies, waarbij ik me gemakkelijk kon aanpassen aan diverse taken en complexe situaties. Toch begon ik al een tijd geleden te voelen dat ik meer wilde, maar ik wist niet precies wat. Ondanks dat ik al verschillende opleidingen had gevolgd, verlangde ik naar meer voldoening zonder te weten hoe ik dit kon bereiken.

Toen ontdekte ik het vak van virtueel assistent (VA) en er ging een wereld voor me open. Er ontstak een vlam in mij en ik wist meteen dat dit mijn roeping was. Ik wilde mensen helpen en samenwerken met mensen die dezelfde passie delen als ik. Naarmate ik aan de slag ging, merkte ik dat ik niet alleen anderen kon helpen, maar dat ik ook iets unieks te bieden had.

Holistisch VA

Wat mij onderscheidt, is mijn sterk ontwikkelde empathisch vermogen en mijn vermogen om precies aan te voelen wat mensen nodig hebben, evenals mijn capaciteit om ondersteuning te bieden en de juiste toon te zetten in communicatieprocessen. Dat is waarom ik mijzelf Holistisch virtueel assistent noem.

Achtergrond

Meerdere jaren heb ik met veel passie verschillende secretariële en ondersteunende functies binnen de overheid vervuld. Totdat ik op een dag een artikel las over Virtueel assistent. Het resoneerde direct en ook omdat ik deze taken al enige jaren inzet. De stap om voor mijzelf te beginnen komt omdat ik ervan overtuigd ben dat ik dat al deze stappen ook voor mijn klanten kan inzetten en zelfs meer. Zo kies ik niet zomaar elke klant, al klinkt dat misschien gek in de oren. Ik wil echt een ‘klik’ voelen om met iemand te kunnen samenwerken. Die basis vind ik echt heel belangrijk om mijn klanten op een ‘holistisch’ manier te kunnen ondersteunen. Zo voel ik goed aan wat er nodig is, kan ik je begeleiden door ons en jouw proces. Mijn ervaring is dat je die resultaten ook gaat zien als de basis is gelegd en leidt naar zelfbewustzijn en persoonlijke groei.

 

Over Mij

Ben jij ondernemer en ben je nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Laten we dan kennismaken.