Balans tussen enthousiasme en zelfzorg

Januari is alweer voorbij, tijd om even terug te kijken op de afgelopen maand. Hoe heb jij de start van het nieuwe jaar ervaren? Ben je actief bezig geweest met het nastreven van je doelen en heb je daarvoor een goede strategie ontwikkeld?

Voor mij draaide januari om het leggen van mooie nieuwe connecties en het ondersteunen van twee events en het geven van een workshop. Daarnaast was ik druk met het uitwerken van plannen, het was een maand waarin ik mezelf ook een beetje tegenkwam en bewust werd dat ik mezelf voorbij aan het lopen was, zonder het echt te beseffen. Gedreven door enthousiasme en wilskracht ging ik alle kanten op. Dit koste enorm veel energie en zat daardoor heel veel in mijn hoofd. Dat is niet de manier waarop ik wil ondernemen. Daarom neem ik nu even wat gas terug en schrijf dingen uit om helderheid te krijgen en ruimte te maken voor de juiste energie.

Het is vast herkenbaar, het streven naar succes en de gedrevenheid met enthousiasme. Maar wat als de verwachtingen niet uitkomen?
Dit thema breng ik in een intervisiesessie, want we struggelen er als ondernemer allemaal mee. Hoe waardevol is het om met gelijkgestemden hierover te sparren? Dit alles vanuit een holistisch perspectief, met de intentie om vanuit je hart, vertrouwen en intuïtie te ondernemen.

Op vrijdag 23 februari staat dit thema over balans tussen werk en privé centraal. In deze sessie gaan we dieper in op het vinden van een gezonde balans tussen werk, leven en persoonlijke verplichtingen. Het opzetten en laten groeien van je eigen onderneming is al uitdagend genoeg en lijkt soms onoverkomelijk. En hoe blijf je in het hier en nu? Met de juiste strategie en aanpak hoeft dit geen probleem te zijn!

Tijdens de sessie delen we ervaringen en ondersteunen elkaar bij het creëren van de juiste balans. Op een toegankelijke manier ontdek je wat het oplevert om met gelijkgestemde ondernemers over dit thema te praten. Je krijgt waardevolle tips en feedback vanuit diverse perspectieven, waardoor je na de sessie gemotiveerd aan de slag kunt met nieuwe ideeën.

Heb jij behoefte om vanuit een holistisch perspectief in een kleine setting van zes vrouwelijke ondernemers over dit onderwerp te sparren? Sluit dan aan op:
vrijdag 23 februari, van 09.30 tot 12.30 uur, bij Het Raam, Oeffelt.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Wil je meer weten over mijn holistische benadering en verbondenheid? Luister dan mijn ‘Business Brilliance podcast’, via Spotify.

Over Nicole
Over Nicole