Don’t push, just feel

Zichtbaar zijn is een belangrijke sleutel tot succes voor je bedrijf, dat weten we allemaal. Maar ken je dat gevoel dat je (weer) content MOET schrijven voor je social media en je blog(s) maar de inspiratie ontbreekt? 

Natuurlijk ervaar ik dat zelf ook maar ik accepteer dan maar dat er op dat moment gewoon geen inspiratie is en mezelf niet moet pushen. Ik laat het los en dan komt de inspiratie vaak op een later moment. Het moet niet ‘posten om het posten’ gaan maar puur vanuit mijn gevoel en in het moment. Ik wil mijn content zo puur mogelijk delen. 

Ik heb ook geen planning en schrijf het ‘in het moment’. Wel noteer ik geregeld onderwerpen die me te binnen schieten maar schrijf deze pas uit op de dag als ik het ‘onderwerp voel’ en wil delen. Dit kan voor iedereen anders zijn en dat is natuurlijk helemaal ok. Doe wat goed voelt voor jou maar zorg wel dat je consistent deelt want op de platforms hebben we helaas te maken met het algoritme. Het is niet bevorderlijk als je te weinig of helemaal niets post want dat heeft gevolgen voor je account en het verkeer naar je website toe.

Heb jij een content planning of doe jij dit ook vanuit gevoel?

Wil je tips of heb je hulp nodig om zichtbaar te blijven of andere ondersteuning? Ik help je graag!