De kracht in je onderneming

Ik geloof dat je onderneming het beste stroomt als je volledig in balans bent en in jezelf gelooft. Dat is ook de kracht die je uitstraalt binnen je bedrijf.

Het is niet vanzelfsprekend dat elke ondernemer vertrouwen en kracht heeft maar onrust en stress ervaart. De oorzaak is vaak door ‘energieslurpers’, zaken die veel energie kosten. Bezig zijn met ‘overleven’ van dagelijkse beslommeringen. 

Een overvolle agenda, mailbox en een to-do lijst die alleen maar groeit in plaats afneemt. Altijd maar door gaan en het alleen willen doen. Hierdoor gaat spanning en stress in je lijf zitten en dat gaat ten koste van jezelf! Maak eens inzichtelijk welke zaken je veel energie kosten? Bekijk daarna eens wat je los zou kunnen laten en eventueel uit kan besteden. Lastig? Dan begin met kleine stapjes en kun je zien wat je later nog meer uit handen geeft. 

Uitbesteden geeft rust en houd je energie hoog! Want je bent toch niet voor niks gestart met ondernemen?! Te doen waar je ‘hart’ ligt, meer vrijheid creëren door je eigen tijd in te delen en werken met wie je wilt.

Zorg er sowieso voor dat je je energie goed verdeeld of besteed werk uit want je hoeft het niet alleen te doen! Je zult merken dat alles beter stroomt en dingen meer ‘vanzelf’ gaan als er balans is. Dat is de kracht en dat straal je dan ook op een natuurlijke manier naar buiten! 

Natuurlijk is het spannend als je voor het eerst werk uit handen geeft want je bedrijf is ook waar je hart en passie ligt. Daarom is het belangrijk dat er een klik is en je vertrouwen voelt met wie je gaat samenwerken. 

Hulp nodig? Ik bied graag mijn virtuele hand!