Partner in groei en balans

Laatst kreeg ik de vraag over wat ik nu precies doe, en hoewel ik denk dat het duidelijk is, deel ik het hier nog graag.

Als holistisch virtueel assistent neem ik verschillende taken over van ondernemers die druk zijn met allerlei randzaken. Dit omvat onder andere het schrijven van blogs en nieuwsbrieven, het beheren van de mailbox, agendabeheer, klantcontact en niet te vergeten sociale media. Ik sta ook fysiek klaar om te ondersteunen bij events of bijeenkomsten en help bij de organisatie ervan. Mijn dienstverlening gaat echter verder dan alleen jouw takenlijst. Als holistische assistent bekijk ik het geheel.

Het gaat verder dan simpelweg het beheren van taken en houd ik rekening met wat uitdagingen die ondernemers ervarent. Bijvoorbeeld, als het moeilijk is om over jezelf te praten of een product te promoten. Ik herken sterke punten en kan deze benoemen omdat ik een objectieve externe persoon ben, maar toch een sterke verbinding met mijn klant heb.

Daarnaast begeleid ik ondernemers bij het ontdekken van de weg naar groei en impact. Het is begrijpelijk dat je soms het gevoel hebt dat je vastzit, worstelt of onzeker bent over je aanpak. Toch kan ondernemen ook een ervaring zijn van rust, vertrouwen en flow. Er is voor iedereen een strategie die perfect bij je past en dat is essentieel om hier naar te handelen vanuit intuïtie, zonder te veel bezig te zijn met wat anderen denken. Mijn holistische aanpak verrijkt er meer balans, innerlijke rust, vertrouwen, uitdaging en voldoening. 

Dus, naast mijn VA-taken vervul ik ook de rol van begeleider en inspirator voor ondernemers. Dit is een speciaal traject. Wil je meer weten of gewoon even sparren? Bezoek dan mijn website of plan een gratis kennismakingsgesprek, waarin we vrijblijvend kennis kunnen maken. 

Nic's Business Support - Aanbod
Nic’s Business Support – Aanbod