In flow


Zit jij lekker in de stroomversnelling en run jij naast je eigen bedrijf ook in flow je gezin, huishouden en misschien nog een baan in loondienst? Voelt dat voor jou nog in balans? Bij mij is dat zeker het geval, doordat ik alles goed plan lukt mij dit uitstekend. En ik vertrouw erop dat ik alles gedaan krijg en dat is best wel eens lastig maar het werkt zeker met een goede mindset. Hoe zorg jij dat de combinatie met werk en privé goed verloopt? Of loop je tegen dingen aan en verdwijnt je energie daardoor?

Ik heb wel gemerkt dat sinds ik een bedrijf heb, het van belang is dat ik mijn agenda goed plan met werkafspraken. Genoeg tijd blok voor de mail/telefoon en voor mijn privéleven ook plek vrijmaak. Dit alles kun je overzichtelijk maken in je agenda. Geef het een kleurtje zodat je weet wat zakelijk en privé is. Het geeft houvast en structuur waardoor je hoofd ook vrij is en daardoor ruimte krijgt. Ook al is het nog druk, het staat vast en vergeet je niks.

Vind je het toch lastig en kom je er niet uit omdat je gewoon het overzicht niet hebt? Ik vertel je graag en vrijblijvend hoe het anders kan. ‘No worries’, stuur mij gerust een bericht.