Authentiek ondernemen: Durf jezelf te laten zien

Het delen van gevoelens en gedachten is iets wat ik persoonlijk heel waardevol vind. Het doet me goed om te horen dat mensen het bewonderenswaardig vinden dat ik mijn innerlijke wereld openlijk deel. Hoewel ik soms worstel met dit proces, merk ik dat het voor mij enorm effectief is. Het stelt me in staat om mijn ware zelf te tonen en mijn perspectieven over verschillende zaken uit te dragen. Op deze manier geef ik mezelf bloot, bouw ik vertrouwen op bij mijn volgers en klanten. Het versterkt die band. 
 
Veel ondernemers ervaren drempels als het gaat om het delen van hun gevoelens en gedachten. Dit wordt vaak beïnvloed door kwesties met zelfvertrouwen en door ervaringen uit het verleden. Het delen van jezelf kan namelijk mensen dichter bij je brengen om een connectie te maken en positieve energie te geven, maar het kan ook het risico met zich meebrengen dat je mensen afstoot en energie verliest. Dit kan behoorlijk beangstigend zijn. 
 
Toch wil ik benadrukken dat het belangrijk is om te doen wat goed voelt voor jou en wat bij je past. Wees niet bang, want als je je hart/intuïtie volgt bewandel je de juiste weg. Je bent al waardevol, en je bezit al de capaciteiten die je nodig hebt. Hoe prachtig is het als je jezelf laat zien en deelt wat jij te bieden hebt als individu! Iedereen is uniek en heeft zijn eigen kracht. Het is zonde om dit te verbergen, dus stop hiermee vandaag! 🫶 
 
Wil je hierover sparren, dan stuur mij gerust een berichtje of sluit een keer aan bij een van de intervisiesessies aankomend jaar.