Ontdek je Eigen Waarde!

Vind je het lastig om te erkennen wat je werkelijk waard bent? Misschien focus je te veel op wat je denkt ‘niet te kunnen’, in plaats van je te richten op je sterke punten. Al die kennis en ervaring die je hebt vergaard, is van onschatbare waarde. Dus het is helemaal gerechtvaardigd om een passend tarief te vragen!

Vanwege mijn groei afgelopen jaar heb ik mijn tarief ook weer verhoogd. Het voelt niet eng, want ik besef dat mijn waarde reëel is en dat degenen die met mij willen samenwerken, dit graag investeren. Dat vertrouwen heb ik.
Je talenten en vaardigheden leggen de basis voor succes, maar je mentaliteit en denkwijze spelen ook een grote rol. Om een ondernemersmentaliteit te cultiveren, moet je in jezelf geloven. Het is belangrijk om je eigen waardesysteem te kennen!

Wanneer je bewust en doelgericht te werk gaat, zal je omgeving zich hierbij aansluiten, en ondernemen zal meer voldoening en energie geven.
Het richten op je doelen creëert een positieve stroom die energie opwekt. Waar je je aandacht op richt, zal groeien. Laat je niet afleiden door zaken zoals sociale media, meningen van anderen, obstakels en tegenslagen. Zorg dus voor een sterke mindset en sta stevig voor jezelf, want jij bent het waard!

Hoe ga jij om met het erkennen van je eigen waarde?