De Virtueel Assistent (VA)

Tot op de dag van vandaag spreek ik nog steeds mensen die helemaal niet bekend zijn met het beroep ‘Virtueel Assistent’ (VA). En dat terwijl er tegenwoordig waanzinnig veel VA’s bijkomen!

Denk je nu ook waar heeft ze het over?! Een VA is een professional die je op afstand helpt met administratieve, technische en creatieve ondersteuning. Een VA neemt dus je zorgen uit handen zoals het regelen van planning, organisatie en social media-activiteiten.

Ik word er zo blij van mijn klanten te helpen en te ontzorgen! Het zijn vaak taken die veel tijd innemen, zoals: Social media beheer, nieuwsbrieven opstellen, emailmarketing, mailbox- en agendabeheer. Het uitwerken van een podcast en in een blog op de website plaatsen etc. Door taken uit handen te nemen komt er meer rust en ruimte en is er meer focus op zaken waar je energie van krijgt. En ook niet te vergeten, groei in je bedrijf!

Ook is de verbinding die ik met mijn klanten heb prettig! Er is een fijne klik. Ik denk graag met ze mee en sparren over zaken. Ik vind het contact in de samenwerking dan ook erg belangrijk, dat maakt dat je samen groeit!

Ben jij bekend met een VA en besteed jij taken uit?