De multipassionate ondernemer

Laatst raakte ik geïnspireerd door een bericht van een volger. Een gepassioneerde ‘multipassionate’. Wel eens van gehoord? Het betreft een ondernemer die enthousiast is over verschillende dingen waar hij of zij goed in is, en deze diversiteit actief nastreeft, in plaats van zich op slechts één doel of interesse te richten.

Het resoneerde direct met mij na het lezen van dat bericht. Het voelt zo herkenbaar! 
Ikzelf ben namelijk ook erg geïnteresseerd in diverse activiteiten en experimenteer graag zolang mijn hart een sprongetje maakt en het goed voelt. Maar soms kan het voor mijn volgers verwarrend zijn. Ondanks dat ik mijn bio zo duidelijk mogelijk heb omschreven, hoop ik dat het ook helder is voor mijn volgers. Want ik krijg nog wel eens de vraag wat ik nou precies doe. 

Mijn primaire focus ligt op holistisch virtueel assistent, maar ik begeleid ook ondernemers in trajecten voor ondernemen vanuit ‘Rust en Vertrouwen’, ik help ze op weg en ik begeleid ze ook op het gebied van mindset. Daarnaast organiseer ik masterminds, events en bijeenkomsten met een intervisiecomponent. (Netwerken maar dan net ietsje anders)

Het mooie is dat deze verschillende aspecten elkaar niet uitsluiten, en dat is wat ik zo waardeer aan mijn veelzijdige geest, als een multipassionate!

Dus, zelfs als je meerdere passies hebt, kun je vaak op een unieke manier naar zaken kijken. Je kunt je, naast je kernactiviteit, ook heerlijk concentreren op een van je andere passies. Is dat niet ideaal?