De kracht van netwerken/verbinden

Zichtbaar zijn als ondernemer is belangrijk, niet alleen online maar zeker ook fysiek! Het is krachtig en inspirerend je te omringen met gelijkstemde ondernemers. Ik ben zelf ook echt een verbinder en houd van connecties leggen en ook events te organiseren. Daarom heb ik Insights & Connections opgezet, het is meer dan zomaar een platform. Het is een plek waar verbinding en ondernemerschap samenkomen vanuit het hart en intuïtie. De focus ligt specifiek op vrouwelijke ondernemers en organisatie van kleinschalige bijeenkomsten met een unieke holistische benadering.

De intervisie ‘touch’ biedt een diepgaande uitwisseling van inzichten en ervaringen. Streven naar inspiratie en motivatie, het creëren van waardevolle verbindingen en het opdoen van inzichten die je verder kunnen brengen.

Bij I&C vind je een sfeer van kwetsbaarheid en openheid, waar ruimte is voor reflectie en waar we ons committeren aan onze doelen.

Voel je thuis en ontmoet gelijkgestemde vrouwelijke ondernemers, ongeacht leeftijd of achtergrond. De netwerksessies vinden altijd plaats op inspirerende locaties. Sluit jij een keer aan?