Ondernemen vanuit Human Design

Tegenwoordig hoor je het steeds meer. Je business inrichten via je human design. Reuze interesant! Op het moment volg ik de cursus Human Design voor ondernemers.

Mocht je niet weten wat Human Disign is, het is een systeem dat inzicht geeft in jouw kwaliteiten en valkuilen. Het geeft inzicht in de manier waarop jij bent geprogrammeerd, wat jou uniek maakt als mens en wat het beste bij jou past. Hiermee helpt het je om de beste versie van jezelf te worden, namelijk: jezelf. Daarnaast beschrijft het ook hoe je het beste door je leven kunt bewegen en ook in je business en vanuit alignment je doelen en dromen waar kunt maken. 

Ondernemen op de manier die bij je past, de online marketing strategieën inzetten die voor je werken en klanten maakt op de manier die natuurlijk voelt. Dit alles vanuit rust, vertrouwen, flow en plezier.

Je voelt misschien ook dat je veel meer kan en weet dan wat er nu tot uiting komt. Je hebt prachtige ideeën en mooie dromen. Maar we houden ons klein

Je zou je business best graag op een andere manier willen inrichten maar je weet niet hoe. De meeste marketeers  vertellen hoe je het moet doen maar het voelt niet goed. 

Dit kan op jouw manier als je die strategieën en overtuigingen loslaat en moed toont. Op dit moment ben je bezig met de hele dag ballen in de lucht te houden, je bent druk en verdient te weinig omzet. Dit kost zoveel energie!

Dankzij Human Design leer je je eigen (energetische) ritme te ontdekken en kun je je bedrijf zo gaan vormgeven zoals het bij je past. Het geeft niet alleen veel vrijheid maar ook heel veel plezier, leukere klanten en meer omzet in veel minder tijd.

Human Design help mij te ondernemen vanuit mijn alignement. Zo trek ik klanten en mooie kansen aan in plaats van jagen en op zoek gaan.

Ben jij ook bekend met human design en leef en onderneem jij ook vanuit je design? Ik ben heel benieuwd

Laat een reactie achter