Business ideas

Herken je dit? Je hebt een idee maar je blijft er mee in je hoofd zitten. Je komt niet verder dus ideeën voor je business blijven hangen en komen niet tot uiting. Je vindt het lastig niet te weten waar je moet beginnen, dus het blijft bij gedachten. Hoe pak je dit het best aan?

ℍ???????????? ???????????? ???????????????????????? ????????????????!


???????????????????????????? ???????? ????????????????ë???? ????????????
Het uitschrijven geeft rust in je hoofd en je kunt het later terugpakken.  

???????????? ???????????? ???????? ?????????????????????
Wat heb je nodig om het idee uit te voeren en is het haalbaar? Dit geeft overzicht wat je precies moet doen en dan kun je de stap zetten dit verder uit te rollen.  


???????????????? ???????????????? ????????????????
Houd focus en doe het stap voor stap, het hoeft niet in een keer klaar. Werk je idee projectmatig uit. Denk aan het eindresultaat en werk vanuit daar naar het startpunt. 

???????????????? ???????????? ????????????????
Gun jezelf tijd. Ook al wil je het snel, als je het tijd geeft komt het tot een beter eindresultaat.  

Doorloop deze stappen en het gaat je zeker lukken! Zie je er alsnog tegenop of vind je het lastig om het alleen te doen? Dan kun je eraan denken randzaken uit handen te geven zodat jij je op de inhoud kan richten. Daarnaast met iemand aan je zij kun je sparren en je ideeën bespreken, zo is meer draagvlak want je hoeft het niet alleen te doen! Enne, nog een voordeel, je hebt meer tijd en ruimte om alles uit te werken. 

Sounds good? Just call me!

Laat een reactie achter